Lindbergs Trädgård är en serviceinriktad handelsträdgård i Sibbo

Lindbergs Trädgård erbjuder ett omfattande sortiment av handelsträdgårdsprodukter. Hos oss hittar du vackra och livskraftiga plantor om du vill odla dina egna örter, grönsaker och blommor. Du kan också köpa grönsaker som vi själva har odlat. De är garanterat färska och smakrika.

Välkommen till Lindbergs Trädgård! Vi är en handelsträdgård med ett omfattande sortiment av friska och livskraftiga plantor Hos oss hittar du sommarblommor, grönsaks- och örtplantor. Vi säljer även grönsaker som vi själva har odlat. Du kan själv gå omkring i våra fem växthus och samla ihop de blom- och grönsaksplantor du vill ha. Sortimentet är som störst i maj-juni. Hos oss hittar du nyheter varje år och vi lyssnar gärna på kundernas önskemål.

Vi är en traditionell, serviceinriktad handelsträdgård som erbjuder glad och vänlig betjäning.  Vårt företag grundades redan på 1960-talet. Du hittar oss i Box i Sibbo. Under säsongstiden från början av maj till midsommar håller vi öppet varje dag! Du får garanterat uppleva en riktig sommar med plantor från Lindbergs Trädgård.