Taimet Sipoossa tarjoaa Lindbergin Puutarha

Taimivalikoimamme on erinomaisen laaja. Meillä löydät ison valikoiman kesäkukkia ja Amppeli kukkia. Meillä on sen lisäksi iso valikoima tomaatti- yrtti sekä kurkkutaimia keittiöpuutarhaasi.

Kesäkukat

Meillä kasvaa kaikki orvokeista pelargoonioihin. Tavallisimmat yksivuotiaiset kesäkukat löydät meiltä ja ison määrän erikoisuuksia. Valikoimastamme löytyy erivärisiä ja erimuotoisia amppelikukkia. Valmiiksi istutettuja amppeleita löytyy toki myös myytäväksi.Yksivuotiset köynnöskukat kuuluvat myös valikoimaamme.

Kesäkukkien taimet voidaan istuttaa monipuolisesti parvekelaatikoista kukkapenkkeihin, ruukkuihin tai amppeleihin. Hyvin hoitamalla, lannoittamalla ja oikeaan paikaan asetettuna kesäkukista on iloa pitkään. Lindbergin puutarhasta saat aina myös asiantuntevat neuvot jokaisen kasvin hoitoon

Yrtit ja vihannekset

Tuoreet yrtit ja vihannekset maistuvat kaikkein parhailta, kun ne ovat itse kasvatettuja. Tule siis hakemaan taimet meiltä ja kasvata itse mieleisesi herkut. Saat meiltä esimerkiksi perinteiset kurkut ja tomaatit sekä erilaiset kasvitarhakasvit. Tutut ja tuntemattomat yrtitkin odottavat maistamista meillä.

Jos itse kasvattamiseen ei ole aikaa tai mahdollisuutta, voit tulla hakemaan Lindbergin puutarhasta kasvattamamme tuoreet vihannekset.

Lue lisää

Oheistuotteet

Tarjoamme myös perusvalikoiman multaa, lannoitteita ja ruukkuja. Luonnollisesti saat meiltä taimia ostaessasi myös hyvät ohjeet kunkin kasvin oikeanlaiseen hoitoon.